home cazare romania ghid turistic agentii turism stiri turism CONTACT Log in
cazare Predeal

Casa Duvalman

Predeal

Pentru turistii care doresc un sejur de relaxare și liniste, inconjurati de natură, dar in acelasi timp în imediata apropiere a centrului statiunii Predeal, Casa Duvalman ofera conditii de cazare optime, într-o locatie perfect integrata în peisaj.


Camerele duble matrimoniale sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, minibar, tv, foehn, toate dotarile fiind realizate în stilul unei cabane montane. Fiecare camera are baie proprie si balcon insorit. In timpul verii va oferim o oază de intimitate și aer curat pe terasa de dimensiuni generoase, inconjurată de padure, departe de zgomotul traficului.


Deoarece ne adresam cu precadere turistilor interesati de sporturi montane, în interiorul locatiei noastre veti gasi rastele pentru biciclete și pentru schiuri, precum și harta detaliata cu traseele din imprejurimi.Din dorinta de a asigura linistea si relaxarea turistilor, in locatia noastra nu se organizeaza petreceri.


In conformitate cu reglementarile europene în vigoare și din respect pentru sanatatea oaspetilor nostri, fumatul este interzis in interiorul locatiei noastre.


In timpul iernii, pentru accesul rutier până în parcarea din fata casei, sunt necesare anvelope de iarna, iar în cazul ninsorilor abundente sunt recomandate lanturile.Curatenia in camere se face zilnic, iar lenjeria si prosoapele se schimba o data la trei zile in cazul unor sejururi mai lungi.

Din considerente de siguranta alimentara, unitatea noastra nu pune bucataria la dispozitia turistilor.Check-in incepand de la ora 14:00 pana la ora 22:00. Daca intarziati mai mult, va rugam sa ne anuntati.
Check-out pana la ora 12:00.

dotari generale:
parcare
incalzire centrala proprie
internet wireless gratuit
terasa
gradina / curte
TV in living
dotari camere:
grup sanitar propriu
baie cu cabina de dus
incalzire centrala
tv cu cablu
uscator de par
camerele au balcon
minibar

Tarife 2017 actualizate - Casa Duvalman
Tarife camera/zi - exprimate in RON
PERIOADA camera dubla
24 octombrie - 15 decembrie 110
16 decembrie - 28 februarie 120
Pentru informatii cat mai exacte si complexe cu privire la tarife va rugam sa contactati Casa Duvalman
Pozitionare
Predeal
Structura
Structura P+1+M
Nr. camere 4 camere
Capacitate totala 8 locuri
Facilitati si servicii
Facilitatile si serviciile nu au fost completate
Observatii
Observatiile nu au fost completate
Comentarii unitate

George
Este foarte placuta zona in special, liniste si aer curat, parca evadezi din tot stresul. Gazdele sunt amabile si serviabile, confortul este unul ridicat intradevar, caldura si apa calda la discretie iar tarifele bune in opinia mea.
publicat la 26-11-2013 08:34:23

Adauga comentariu
Date de contact Casa Duvalman
Telefon: 0757 111 442
Web: duvalman.ro
Adresa: str. Rovine, nr. 10
Localitate:
Copyright © 2008-2017 Travelo.ro All rights reserved.